beKERJA lebih GIGIH - berUSAHA lebih KUAT - berDOA lebih KERAP - berFIKIR lebih MATANG - berTINDAK lebih TEPAT

Tuesday, January 27, 2009

Romantik Kah??

Semalam ada la aku berbual dengan seorg kawan tentang perkara-perkara romantik yang perlu di buat bila bercinta. Jadi ini antara koleksi-koleksi yang menarik pada aku la. Korang pertimbangkanlah :

1. Menaiki cruise di Tasek Putrajaya sambil memadahkan kata-kata cinta kepada seorang isteri yang dicintai.
2. Menonton labuhnya tirai malam di atas KL Tower sambil makan malam dan bercerita kenangan-kenangan perkenalan dan keluarga.

3. Menyelusuri pantai pada waktu pagi sambil bermain di gigi air dan bergelak ketawa


4. Bermalam di sebuah resort yang penuh dengan ciri-ciri binaan lama inggeris sambil berjalan2 menyelusuri binaan berpimpinan tangan.5. Candle Light dinner di sebuah restoran eksklusif sambil melihat pemandangan indah dan melihat gubahan indah bunga-bungaan.

Menarik kan... harap berkesempatan aku menikmati kesemua ni dengan zaujah pilihan hati... doakan la yer...


5 comments:

nilzasaza said...

Apiz..kalau baru berdua oklah. Akak bawak anak 2 orang ngan cik Abe nk naik KL Tower , sorang RM38 x 4..hmmm macam kurang berbaloi je duk kat atas tuh. Baik carik seat murah Air Asia pi holiday mana2..hehe

de FiZLe said...

apa la kak... tinggalkan je ank tu... gi berdua jer... anak2 sok dah besar suh diaorg cri duit sendiri naik. hehe...

RAHA HANIZA said...

wah...sgt menarik!! hehe

Mie said...

Hi Pilie!

Wei, ingat atau tak aku nih. Fahmi dari smkant. Kalau lupa tgklah blog aku.

http://pakcikmie.blogspot.com/

Amboi hang, memang romantik sungguh.

Garfield said...

Cian...angan2 dan impian tingi melangit mc kl tower,tapi habuk pun tarak..xpela bang ang bawak aku jela..hahahah