beKERJA lebih GIGIH - berUSAHA lebih KUAT - berDOA lebih KERAP - berFIKIR lebih MATANG - berTINDAK lebih TEPAT

Thursday, November 6, 2008

Letih dah Memikir...

Salam,

Aku dah banyak hari mengambil masa nak menulis satu artikel untuk dimuatkan ke dalam Buletin Belia edisi pertama kepimpinan baru 2008-2010. Tapi sampai sekrang masih belum mendapat idea untuk menulis. Inilah yang susah. Fenin... Fenin.....

2 comments:

Sarjana Hati said...

artikel tentang belia ni memang menarik utk diolah sebab ramai yg masih keliru siapa golongan belia.
adakah kita ini golongan belia atau sebaliknya dan apakah yang istimewanya golongan ini dalam meneruskan tradisi kepimpinan melayu.

jadi,sye nak sangat baca hasil penulisan abe dalam pengolahan satu premis 'Perpaduan belia semakin terhakis'.ini cadangan jer...

sye nak tahu pandangan hati abe teantang apakah respon belia terhadap isu2 yg melibatkan perpaduan.Adakah demonstrasi Uitm sudah melambangkan kita bersatu. Adakah belia yg terhasil dari AUKU sudah mampu membuat paradigma baru dalam aspek kepimpinan dan perpaduan.Adakah AUKU membekukan minda belia.

sye harap abe dapat post dlm blog yer apa apa artikel yg nak publish dalam buletin..hehehe

so,gudlak..

de FiZLe said...

i'Allah halis, menarik idea tu... abe akan cuba fikir2kan. Pasal artikel dlm buletin, i'Allah diusahakan.