beKERJA lebih GIGIH - berUSAHA lebih KUAT - berDOA lebih KERAP - berFIKIR lebih MATANG - berTINDAK lebih TEPAT

Sunday, July 26, 2009

Kursus Lagi...

Minggu ni aku akn berkursus sepanjang minggu. Ari jumaat lepas sampai ahd, aku ke batu feringgi kursus Keluarga Bahagia, arini ke pendang lake resort lak smpi ari khamis, kursus pemantapan organisasi, pastu jumaat ke yan lak kursus citra solat dan al-quran. MasyAllah, bateri diri ni kena charge lebih la pasni, berkali-kali ganda nak kena guna. Tabah2....
Apapun, barmula minggu ni smpi ari ahd, aku akan terputus hubungan dengan internet, takleh dah nak download movie2 kesukaan, menatap facebook dan blog, xleh lagi nak berym dgn kwn2 khususnya org2 yg slalu aku ym la, hanya hp akn menemani aku sepanjang masa. haha... jd la, janji dpt connected dgn kwn2 aku drpd dok ngan peserta2 kursus jer... haha...
Apapun harapan aku semoga kursus2 yg aku hadiri akn berjaya dan berjln lancar sepertimana kursus2 yang telah aku lalui sebelum ni. Nanti ada msa aku upload gmbr kursus2 yg aku pi ni... dah siap bawa kamera dan peralatan memancing sbb kat pendang tasek dia py luas. dapat ikan lgi best... klu tak dpt nasib aku la kan... bukan terer sgt pun. tapi yg paling best aku bawa novel... sebab yakin mesti sah buhsan, baik aku bawa benda yg aku suka kan... haha... harap maaf la kpd penceramah2 nanti... aku mmg taknak bg perhatian sgt.
Semoga aku selamat dan berjaya dalam kursus....

3 comments:

Ustazatukum said...

tak bagus tak bagi perhatian..kalu kita bg talk pesrta buat tak tau cam na..kikis perasaan atau sikappt tu

de FiZLe said...

Alamak kna marah. Xpa ustzah masa kusus tu mmg sy x sempat nak lyn novel pun, sy jd peserta yg paling byk menang hadiah sbb sume games dan soalan dia sume sy dah penah ty masa sy jd penceramah dan fasi. Kesian kat dia.

Anonymous said...

[url=http://cialisonlinehere.com/#qfrcq]cialis online without prescription[/url] - cialis online , http://cialisonlinehere.com/#jbhrj cialis online